Praktijk Witzand
Praktijk Witzand Wijk bij Duurstede
Praktijk voor massage en Bewust Zijn

Recensies

"Het is moeilijk uit te leggen wat een energetische massage met je doet. Niet alle gevoelens laten zich vertalen tot tekst. De massage is niet doelgericht, maar uitnodigend. Datgene wat naar boven mag komen, komt naar boven. Elke keer als ik bij Sylvia ben, kom ik weer thuis. Anders kan ik het niet omschrijven. De meest lastige onderwerpen kan ik met haar bespreken en door de energetische massage ervaar ik wat het onderwerp met me doet. Spanningen komen los: er is verdriet om wat er is geweest, maar er is ook vreugde omdat de gevoelens een plekje krijgen​ of omdat er onverwachte inzichten verschijnen. ​​Op die momenten ervaar ik wat er gebeurt als mijn emoties en gevoelens aandacht krijgen; ze worden zachter, beter behapbaar. Sylvia stemt zich tijdens de massage op mij af. Als het teveel wordt, dan wordt er als vanzelf een kalmerende hand op mijn hoofd gelegd of wordt mijn arm aangeraakt. Op deze manier kan ik steeds dieper zakken en ontstaat er uiteindelijk rust, aanvaarding en acceptatie. Op de massagebank mag ik mezelf zijn. Er is geen oordeel. Juist dat maakt deze behandeling zo bijzonder. Ik heb drie sessies bij Sylvia gehad en er is meer rust in mijn systeem ontstaan. Liefdevolle rust. En liefdevolle rust is licht en fleurig."

" Zoals Sylvia kan masseren kunnen dat maar heel weinig mensen! Met warmte en een goede afstemming op jou weet ze mij als gespannen diehard toch iedere keer weer in ontspanning te krijgen. Je laadt niet alleen op maar het is ook nog eens ontzettend fijn! Ik zou zeggen: verwen jezelf en ga naar Sylvia! Ook heel zinvol als je weinig verbinding met je lichaam hebt. Stap voor stap kom je in de sessies weer dichter bij jezelf. Met diep respect voor jouw grenzen. Helend!"

" Ik denk dat ik nu ongeveer 4 jaar bij Syl kom. Zij geeft mij niet alleen een heerlijke massage, maar veel meer dan dat. Zoals je een auto soms voor een grote beurt brengt, breng ik mijn geest en lichaam soms bij Sylvia. Zij voelt goed aan waar ik op dat moment behoefte aan heb. Altijd als ik weer thuis kom van Sylvia geeft zij mij iets mee om over na te denken. Dit vind ik een toegevoegde waarde! Ik kan er altijd weer naar uitkijken als het bijna zover is. Ik raad het iedereen aan, om jezelf af en toe even te laten verwennen."

" Sylvia heeft een kracht in zich om rust te brengen waar ik zelf niet altijd weet hoe rust te ervaren. Niet alleen binnen de fijne massages, maar ook binnen de gesprekken daarom heen. Haar sessies zijn liefdevol en als je je hier tijdens de massages aan durft over te geven kun je 1 tot 2 uur gedachteloos genieten. Heel fijn om dit te kunnen ervaren binnen onze denk-maatschappij."

" Sylvia kan als geen ander met volle liefde & aandacht naar je luisteren en je masseren. In de communicatie is ze liefdevol, zonder oordeel maar wel eerlijk. De massages zijn onbeschrijflijk, magisch en volledig in overgave. Je voelt dat ze totaal in het moment is en zich helemaal geeft om alles te geven aan jou. Sylvia denkt niet in geld & tijd maar in liefde. Vanaf het begin voelde ik een klik met haar en op mijn gemak. Ik verheug me altijd ten zeerste op het contact en de massage. Ze is een sprankelende, grappige, vrolijke en oprechte mooie vrouw; een groot kado in mijn volgeplande leven! "

"De massages van Sylvia zijn heerlijk, ontspannend, perfect en professioneel. Eerlijk waar....het is de beste massage die ik ooit heb gehad. Ook als je nergens last van hebt (geen stress, burn-out) is het een aanrader, gewoon eens doen."

"Ik heb veel aan de intuïtieve massagetherapie van Sylvia Witzand. Met afstemming op mij en mijn behoeften, veel veiligheid, integriteit, zorg en aandacht. Waardoor ruimte is ontstaan voor fysieke helende ervaringen.
Dit soort dingen zouden naar mijn idee deel uit moeten maken van de standaard traumabehandeling!"

"Je lijkt wel een zusje van moeder aarde. Een aardse verbinding die groots en veilig voelt. Verzorgend en onvoorwaardelijk."

"Op zoek naar een goede masseuse? Praktijk Witzand, ik kom er al meer dan 3 jaar en Sylvia Witzand maakt het leven met pijn een stukje dragelijker. Echt de moeite waard om eens een afspraak te maken. En weet je wat nou zo leuk is... als je voor de eerste keer komt krijg je 15 euro korting!!"

"Afgelopen week weer een heerlijke massage mogen ontvangen. Aandacht, intuïtie en zorgvuldigheid van Sylvia, naast deskundigheid, maken de massage tot een unieke en persoonlijke ervaring. Dank!"

"Geef je zelf een kadotje. Een heilzame en energie volle massage geeft je lichaam op elk gebied een boest van nw energie. Zeker een aanrader".

"Sylvia masseert buitengewoon goed. Trefwoorden: Holistisch, subtiel warm, professioneel. Ik zou het iedereen aanraden! Dus je hoeft niet persé last van stress en andere klachten te hebben. Als je jezelf iets heerlijks gunt..gewoon doen!!"

"Al een aantal jaar geniet ik van de massages van Sylvia. Dit doet ze niet alleen met haar handen maar met alles wat ze heeft. Het is liefdevolle, zorgzame en volledige aandacht. Sinds een jaar ben ik overgestapt naar een behandeling van twee uur. Het is echt een aanrader! De extra tijd leidt naar een gevoel van ontspanning op een dieper niveau. Elke keer weer is het een bijzondere ervaring die het best te beschrijven is als gelukszaligheid".

"Sylvia heeft werkelijk een gave en haar ontspannende en energetische liefdevolle massage ondersteunt mij in het loslaten en is een weldaad van rust! Ze masseert mij al sinds 'n paar jaar 2 x per maand, grote aanrader."

"En dan opeens is er iemand in je leven, die je zo weet te raken dat je je volledig over kunt geven. Sylvia dank voor je liefdevolle massage. Het is nu de day after en ik voel mij heerlijk in mijn lijf". 

"Bij Sylvia is het écht tot jezelf komen. Elke keer kom ik als herboren bij haar vandaan. Aanrader voor de kerst en alle tijden daarna!"

"Je bent een natuurtalent in helende heerlijkheid."

"Sylvia is mijn favoriete masseuse!!! Heerlijk afgestemd met jouw behoefte in aanraking in het moment...echt heel aangenaam". Ik kan het iedereen aanraden!"

"Verwen jezelf met een bon. Sylvia masseert me nu al een tijdje elke 2 weken en het is geweldig fijn. Het is niet alleen fijn, maar het helpt op allerlei gebied. In mijn dagelijks leven, in mijn werk, in het vasthouden van een goede balans; echt een aanrader!"

"She is GOOD!!!! Heel erg fijn en heilzaam de massages van Sylvia. Bedankt! En we komen regelmatig terug!"

"Na een uitdagend weekend werd het me vandaag duidelijk tijdens het ontvangen van een massage hoe diepgeworteld sommige overtuigingen uit mijn kindertijd zijn geworteld. Voelen en loslaten, met dank aan Sylvia voor het zichtbaar maken, haar vertrouwen en vandaag bovenal haar zachtheid zodat ik weer een stukje dichter in mijn authenticiteit kan zijn!"